Mobila din lemn

Compania noastră oferă mese şi scaune produse în Malaezia, fabricate din Ghibea solid. Ghibea este un stejar din Malaezia, care diferă prin rezistenţă superioară şi durabilitate, are o rezistenţă mare la umezeală.

Mobilier din sticla si metal

Mobilierul din sticlă şi metal posedă o serie de avantaje.  Datorită materialelor folosite, se încadrează cu uşurinţă în orice interior, şi arată mereu modern şi în vogă.

Mobilier pentru casa

Mobilierul pentru casa este unul dintre cele mai importante articole ale interiorului în general al casei noastre, de aceea este foarte important ca mobila să fie funcţională, sigură în exploatare, executată din materiale ecologice şi să evidenţieze stilul Dvs. individual. 

Mobilier de birou

Mobilierul de birou este necesar pentru orice organizaţie, indiferent de mărime şi de activitate acesteia. Alegerea corectă a mobilierului creează o atmosferă plăcută, care predispune colectivul la lucru şi are un impact pozitiv asupra procesului de lucru.

Din 1995, compania „Evelin di Costacurta” SRL funcţionează şi se dezvoltă pe piaţa de producere şi furnizare a mobilierului de birou, mobilă de corpus, precum şi mobilier pentru casă - mese şi scaune de producţie Malaeză.

 Baza de producţie şi de depozit garantează stabilitatea companiei noastre şi permite în termeni restrânşi mobilarea complexă a biroului, casei sau oricărei odăi.

 Cu ajutorul produselor software, specialiştii noştri vor elabora gratis proiectul de design şi vă vor oferi câteva opţiuni în imagine tridimensională.

  Dispunem de o sală de expoziţii cu o suprafaţa de350 m.p., în care sunt reprezentate un număr mare de modele ale producţiei noastre.

Graţie gamei largi de modele, puteţi alege cu uşurinţă mobila de care aveţi nevoie.

        

        

        

 


 Tot mobilierul corespunde standardelor de stat ale Republicii Moldova şi deţine certificate de calitate corespunzătoare.