Mobila de bucătărie

Bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi din casă, în care ne petrecem o mulţime de timp, de aceea în bucătărie totul trebuie să fie confortabil şi raţional. Indiferent de dimensiunea bucătăriei, a proiectării, designerii companiei noastre le vor lua în considerare şi le vor folosi la maximum.

Dulapurile-cupe

Dulapurile-cupe au obţinut o răspândire largă datorită uşilor glisante. Uşile glisante ajută  considerabil la economisirea spaţiului din încăpere.

Pat
Mobilier de birou

Mobilierul de birou este necesar pentru orice organizaţie, indiferent de mărime şi de activitate acesteia. Alegerea corectă a mobilierului creează o atmosferă plăcută, care predispune colectivul la lucru şi are un impact pozitiv asupra procesului de lucru.

 

Din 1995, compania „Evelin di Costacurta” SRL funcţionează şi se dezvoltă pe piaţa de producere şi furnizare a mobilierului de birou, mobilă de corpus, precum şi mobilier pentru casă - mese şi scaune de producţie Malaeză.

 Baza de producţie şi de depozit garantează stabilitatea companiei noastre şi permite în termeni restrânşi mobilarea complexă a biroului, casei sau oricărei odăi.

 Cu ajutorul produselor software, specialiştii noştri vor elabora gratis proiectul de design şi vă vor oferi câteva opţiuni în imagine tridimensională.

  Dispunem de o sală de expoziţii cu o suprafaţa de350 m.p., în care sunt reprezentate un număr mare de modele ale producţiei noastre.

Graţie gamei largi de modele, puteţi alege cu uşurinţă mobila de care aveţi nevoie.

 

 Tot mobilierul corespunde standardelor de stat ale Republicii Moldova şi deţine certificate de calitate corespunzătoare.